Afscheid

Een waardevol moment!

We zoeken de rode draad in iemands leven. Daaraan koppelen we een passend thema. Vervolgens bepalen we, aan de hand van dit thema, de inhoud, zingeving en vorm. We sluiten af met een persoonlijke boodschap, die ons op weg helpt in een nieuwe toekomst.

Meer informatie

Huwelijk

Stralen van geluk!

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Vele voorbereidingen zijn nodig voor 'De Grote Dag'. Als bruidspaar wil je natuurlijk een persoonlijke huwelijksvoltrekking waarin je jezelf herkent en waarin je wensen meegenomen worden. Als trouwambtenaar kan ik jullie bijstaan.

Meer informatie

Schrijver

Levensverhalen

Wat zit er in jouw rugzak? Ik ben benieuwd wat jij allemaal meegemaakt en beleefd hebt op jouw levenspad. Samen kunnen we deze verhalen opschrijven en bundelen, zodat dit een tastbare herinnering uit eerste hand blijft. Een waardevol geschenk voor de toekomst.

Meer informatie

Rouw op de werkvloer

Rouw is geen ziekte!

Ik ben gespecialiseerd in 'rouw op de werkvloer'. Op professionele wijze kan ik ondersteuning bieden bij vragen als: 'Hoe ga je als werkgever om met een rouwende werknemer?' en 'Wat doe je als werkgever als een werknemer komt te overlijden?'

Meer informatie

Feest op de werkvloer

Rituelen als bindmiddel

Het is belangrijk om stil te staan bij hoogte- en dieptepunten binnen een organisatie. Het leidt zelfs tot het 'boeien en binden' van medewerkers; werkrelaties verbeteren en een positieve werkcultuur wordt ontwikkeld en behouden.

Meer informatie